Arkivat e etiketimeve kosoves

Tronditet e gjithA� SA�rbia , VuA�iq e nxjerrA� pA�r herA� tA� parA� nga goja KosovA�sa��

Tronditet e gjithA� SA�rbia , VuA�iq e nxjerrA� pA�r herA� tA� parA� nga goja KosovA�sa�� VuA�iq gjatA� debatit nA� Kuvendin e SerbisA� lidhur me programin e qeverisA� sA� re, duke u pA�rgjigjur nA� pyetjet e liderit liberal, A�edomir Jovanoviq, ka thA�nA� se a�?ne nA� Serbi shpesh e gA�njejmA� njA�ri-tjetrin, qA� …

Artikulli i plotë »

LAJM I FUNDIT : GJuajn me Bomb te Kuvendi i KosovA�s

price of glycomet NjA� eksplodim i madh ka ndodhur para pak A�astesh afA�r Kuvendit tA� KosovA�s Sipas informatave tA� Telegrafit, shpA�rthimi ka ndodhur afA�r garazheve tA� Kuvendit tA� KosovA�. NA� vendin e ngjarjes kanA� dalA� njA�sitA� speciale tA� PolicisA� sA� KosovA�s qA� kanA� rrethuar vendin. Sipas PolicisA�, nuk ka tA� …

Artikulli i plotë »

Kreu i UEFA-s kA�rcA�nohej nga kriminelA�t e Arkanit, ja pse u vonua anA�tarA�simi i KosovA�s

Skandali i fundit me korrupsion ne UEFA dhe FIFA, vetA�m naivA�t mund ta��i besojnA� se daton nga viti i kaluar. Skandalet dhe korrupsioni, bashke me kA�rcA�nimet e mafias datojnA� shume me herA�t. SA� paku kA�to dy deceniet e fundit, qe kur ishte gjallA� shefi i bandA�s se famshme kriminale serbe …

Artikulli i plotë »

KA�tA� fA�mijA� 5 vjeA�ar e mbyti sistemi shA�ndetA�sor i KosovA�s

Blinera Sheqiri, ka vdekur nA� moshA�n 5 vjeA�are, ku edhe ka njoftuar familja e saj. Ajo i ishte nA�nshtruar njA� operimi, ku mA� pas ishte konstatuar se operimi kishte qenA� gabim. Kjo papA�rgjegjA�si nuk merr fund kA�tu ku Ministria e ShA�ndetA�sisA� dA�rgon tA� hollat gabimisht dhe nA� adresA� ta pa …

Artikulli i plotë »

Komandanti i njA�sisA� speciale vjen me njA� mesazh prekA�s pA�r qeverin e KosovA�s!

Komandanti i NjA�sisA� Speciale a�?ROSUa��, Armir GA�rguri ka shkruar njA� status pA�r atA� se A�ka ndodhi mbrA�mA� nA� sheshin e PrishtinA�s. GA�rguri ka treguar se si NjA�sia Speciale a�?ROSUa�� ishte e gatshme qA� edhe tA� vdiste aty, vetA�m e vetA�m qA� ti dilte nA� mbrojte qytetarit tA� KosovA�s dhe duke …

Artikulli i plotë »
error: