Arkivat e etiketimeve kosoves

a�?Ju kemi paralajmA�ruar se nuk do tA� pA�rfundojA� vetA�m me pavarA�sinA� e KosovA�sa��

Ministri i JashtA�m serb, Ivica DaA�iq, tha sot se Kosova nuk mund tA� jetA� rast i ndarA� dhe specifik, siA� e kanA� vlerA�suar dje zyrtarA�t e Komisionit Evropian, tA� cilA�t thanA� se Kosova dhe Katalonja nuk mund tA� krahasohen. a�?Ky A�shtA� veprim i njA�anshA�m i KatalonjA�s, siA� ka qenA� veprim …

Artikulli i plotë »

E dhimbshme: Aksident tragik nA� kA�tA� qytet tA� KosovA�s, vdesin dy djem tA� rinj

Pas njA� aksidenti nA� orA�t e para tA� mA�ngjesit nA� magjistralen GjakovA�-Prizren, konkretisht nA� fshatin RugovA� kanA� humbur jetA�n dy persona. NjA�ri 20 vjeA� dhe tjetri 27 vjeA�- bA�n tA� ditur Komandanti i PolicisA� sA� GjakovA�s, Krist Gjokaj pA�r GazetA�n Express. MA�sohet se vetura e viktimave A�shtA� pA�rplasur me njA� …

Artikulli i plotë »

Policia e KosovA�s: Ky do tA� jetA� veprimi pas rrahjes mes ZekA�s dhe Krasniqit (Video)

Policia e KosovA�s A�shtA� deklaruar pas rrahjes sA� dy deputetA�ve tA� Kuvendit tA� KosovA�s, atij tA� VetA�vendosjes, FrashA�r Krasniqit dhe atij tA� NismA�s, Milaim Zeka gjatA� njA� emisioni televiz. ZA�dhA�nA�si i policisA� sA� KosovA�s, Baki Kelani ka thA�nA� pA�r Periskopin se PK-ja i posedon tA� gjitha informacionet me pamjet e …

Artikulli i plotë »

Incident nA� studion e Klan KosovA�s: Deputeti FrashA�r Krasniqi grushton deputetin Milaim Zeka (Video)

Deputeti i LA�vizjes VetA�vendosje, FrashA�r Krasniqi, ka sulmuar fizkikisht deputetin e NismA�s, Milaim Zeka, pas njA� zA�nke verbale nA� emisionin Info Magazine nA� Klan KosovA�. DeputetA�t Zeka e Krasniqi kanA� shkA�mbyer akuza tA� rA�nda nA� llogari tA� njA�ri tjetrit duke pA�rdor fjalor fyes dhe banal. TA�rA� kjo ka pA�rfunduar me …

Artikulli i plotë »

Veterani i UA�K-sA� i reagon deputetit tA� Kuvendit tA� KosovA�s me letA�r publike

Veterani i UA�K-sA�, Shqiprim Lika, ka reaguar pas deklaratA�s sA� deputetit tA� LDK-sA�, Arben Gashit, i cili sot paralajmA�roj se nA�se ThaA�i nuk vepron nA� mA�nyrA�n e duhur nA� dhA�nien e mandatarit pA�r formimin e QeverisA�, atA�herA� nA� KosovA� do tA� ndodhte njA� situatatA� sikruse nA� Kuvendin e MaqedonisA� me …

Artikulli i plotë »

CirilikA� nA� rrugA�t e KosovA�s (Video)

NA� komunA�n e Ranillugut, e cila banohet kryesisht nga pakica serbe, shenjat njoftuese nA�pA�r rrugA� tA� shkruara me alfabet latin janA� zA�vendA�suar me shkronja cirilike. Kjo u bA� me vendim tA� komunA�s, por sipas drejtuesve tA� MinistrisA� sA� Pushtetit Lokal, pA�rdorimi i kA�tij alfabeti nA� KosovA� A�shtA� nA� kundA�rshtim me …

Artikulli i plotë »

CirilikA� nA� rrugA�t e KosovA�s (Video)

NA� komunA�n e Ranillugut, e cila banohet kryesisht nga pakica serbe, shenjat njoftuese nA�pA�r rrugA� tA� shkruara me alfabet latin janA� zA�vendA�suar me shkronja cirilike. Kjo u bA� me vendim tA� komunA�s, por sipas drejtuesve tA� MinistrisA� sA� Pushtetit Lokal, pA�rdorimi i kA�tij alfabeti nA� KosovA� A�shtA� nA� kundA�rshtim me …

Artikulli i plotë »

E fundit: a�?Harrojenia�? PDK-nA� e KosovA�s, nuk mund ta besoni sa vota humbi sot Edi Rama

Ben Blushi A�shtA� i bindur se nuk ka asnjA� exit poll tA� saktA� deri mA� tani, pasi sipas kreut tA� LIBRA-s, nA� tA� vA�rtetA� ajo se A�farA� ka ndodhur A�shtA� njA� EXIT Rama. Ben Blushi ka shkruar nA� profilin e tij nA� rrjetin social se qytetarA�t nuk duhet tA� besojnA� …

Artikulli i plotë »

Godet Shefqet Krasniqi: Ja kush do tA� jetA� kryeminister i KosovA�s (Video)

Ish-imami i xhamisA� sA� madhe nA� PrishtinA�, Shefqet Krasniqi, kishte folur rreth AAK-sA� dhe Ramush Haradinajt. Imami i cili ishte akuzuar pA�r nxitje tA� urrjetje, pA�rA�arje dhe mosdurim kombA�tar racor e fetar. Shefqet Krasniqin, si tA� dyshuar pA�r veprA�n penale a�?nxitje e urrejtjes, pA�rA�arje ose mosdurim kombA�tar, racor, fetar apo …

Artikulli i plotë »

Godet Shefqet Krasniqi: Ja kush do tA� jetA� kryeminister i KosovA�s (Video)

Ish-imami i xhamisA� sA� madhe nA� PrishtinA�, Shefqet Krasniqi, kishte folur rreth AAK-sA� dhe Ramush Haradinajt. Imami i cili ishte akuzuar pA�r nxitje tA� urrjetje, pA�rA�arje dhe mosdurim kombA�tar racor e fetar. Shefqet Krasniqin, si tA� dyshuar pA�r veprA�n penale a�?nxitje e urrejtjes, pA�rA�arje ose mosdurim kombA�tar, racor, fetar apo …

Artikulli i plotë »
error: