Arkivat e etiketimeve lagur

Opss: Cka Zogu i Shkurte Gashit qA� A�sht lagur A�sht bA�r Qull

KengA�tarja Shkurte Gashi ka provokuar fort me njA� fotografi tA� postuar nA� profilin e saj nA� Instagram.PA�rpos linjave trupore qA� ka zbuluar, kA�ngA�tarja duket se tek a�?Zogua�? ka njA� tA� metA�, shkruan Gazeta Blic.Sikurse shihet nA� foto, duket se ose i A�shtA� laguar nga temperatura dhe atmosfera, ose ka tA� …

Artikulli i plotë »

Cfar ka Zogu i Shkurte Gashit qA� A�sht lagur A�sht bA�r Qull a��

KengA�tarja Shkurte Gashi ka provokuar fort me njA� fotografi tA� postuar nA� profilin e saj nA� Instagram. PA�rpos linjave trupore qA� ka zbuluar, kA�ngA�tarja duket se tek a�?Zogua�? ka njA� tA� metA�, shkruan Gazeta Blic. Sikurse shihet nA� foto, duket se ose i A�shtA� laguar nga temperatura dhe atmosfera, ose …

Artikulli i plotë »

Cfar ka Zogu i Shkurte Gashit qA� A�sht lagur A�sht bA�r Qull a��

vantin price KengA�tarja Shkurte Gashi ka provokuar fort me njA� fotografi tA� postuar nA� profilin e saj nA� Instagram. PA�rpos linjave trupore qA� ka zbuluar, kA�ngA�tarja duket se tek a�?Zogua�? ka njA� tA� metA�, shkruan Gazeta Blic. Sikurse shihet nA� foto, duket se ose i A�shtA� laguar nga temperatura dhe …

Artikulli i plotë »
error: