Arkivat e etiketimeve letrat

Plas Skandali: Zbulohen letrat e fshehta tA� Ramiz Lladrovcit drejt Hashim ThaA�it: Nuk po tA� spiunoj tek shA�rbimet e huaja

Ramiz Lladrovci ia kishte shkruar tri letra Hashim ThaA�i, nA� vitin 2003. Me anA� tA� kA�tyre letrave kA�rkonte tA� takohej me ThaA�in pA�r ta��ia dA�shmuar se a�?nuk po bashkA�punonte me shA�rbime tA� huajaa�? kundA�r kryetarit tA� atA�hershA�m tA� PDK-sA�. Lladrovci, kryetar i Drenasit dhe kandidat i PDK-sA� pA�r kA�tA� komunA�, …

Artikulli i plotë »

KA�to janA� letrat e profetit Muhamed qA� ua dA�rgonte prijA�sve shtetA�ror (Foto)

Profeti Muhamed ka dA�rguar dhjetA�ra letra nA� kohA�n e tij ndaj mbretA�rve dhe atyre qA� qeverisnin me vendet nA� kohA�n e tij. Letrat u janA� dA�rguar edhe prijA�sve shtetA�rorA� jashtA� Gadishullit arab. NA� letrat e tij, qA� i transmeton El Arabya NeA�s, shihet se Profeti Muhamed u bA�nte kryesisht thirrje …

Artikulli i plotë »

Ja si bA�hen a�?letrata�? pA�r punA� nA� Gjermani dhe Austri pA�r vetA�m 200 euro

ShumA� shqiptarA� japin nga 20-30 mijA� euro, pA�r ta��i bA� a�?letrata�? pA�r tA� punuar nA� vendet perA�ndimore pA�rmes martesave fiktive. MirA�po nA� Serbi kanA� zbuluar njA� metodA� tjetA�r me A�mim shumA� mA� tA� lirA�. a�?Nusjaa�? fiton deri 2.000 euro, kurse a�?dhA�ndria�? pasaportA� tA� BE-sA� dhe mundA�si pA�r tA� punuar nA� …

Artikulli i plotë »
error: