Arkivat e etiketimeve pushtet

Flet shqiptari i kthyer nga Siria: Atje nuk ka Islam atje bëhet luftë për para dhe pushtet

“Në Siri nuk luftohet në emër të Zotit, por për para dhe pushtet”. Me këtë konkluzion ka arritur në përfundim një prej luftëtarëve shqiptarë, M. A., i cili ka luftuar në Siri, në radhët e grupimit islamik “Al ­Nusra”. Në një intervistë për gazetën “Shekulli”, 35­vjeçari nga Puka tregon gjithë …

Artikulli i plotë »
error: