Arkivat e etiketimeve share

Zbulohet SMS-ja/ Rama urdhA�ron njerA�zit e vet: Forca! Share, share, share…

buy plendil dosage NjA� sms e publikuar nga a�?Lapsi.ala�?, ku pretendohet se nga zyra e kryeministrit Rama u kA�rkohet mbA�shtetA�sve tA� bA�jnA� sa mA� shumA� lik e dhe share kur ai tA� flasA� pA�r ngjarjen e a�?21 janarita�?. Kjo A�shtA� njA� taktikA� qA� pA�rdoret shpesh nga zyra e kryeministrisA�, ndA�rsa …

Artikulli i plotë »
error: