Arkivat e etiketimeve tronditet

LAJM I FUNDIT / Tronditet Shqiperia , sapo ndodhi ka te vdekur e te plagosur ai??i?? / FOTO

Dy persona kanAi?? mbetur tAi?? plagosur dhe disa te vdekur pas tAi?? shtAi??nave me armAi?? zjarri nAi?? ShAi??ngjin tAi?? LezhAi??s. Policia e LezhAi??s bAi??n me dije se, njAi?? prej tAi?? plagosurve Ai??shtAi?? K.B 50 vjeAi??, ndAi??rsa personi tjetAi??r nuk Ai??shtAi?? identifikuar ende.Nuk dihen shkaqet e konfliktit, por policia ka mbAi??rritur …

Artikulli i plotë »

NAi??na vendos foton e vajzAi??s sAi?? saj nAi?? Fb por tronditet e gjithAi?? familja! Arsyeja do ju lAi?? pa fjalAi??ai??i??(video)

Ishte njAi?? moment shumAi?? i Ai??mbAi??l pAi??r Kyran kur foshnja e saj u 2 vjet buzAi??qeshi, dhe si Ai??do nAi??nAi?? tjetAi??r ajo vendosi ta postojAi?? njAi?? foto nAi?? Facebook. Por ajo nuk e dinte se kjo foto shumAi?? shpejt do tAi?? pAi??rhapej dhe njerAi??zit do tAi?? talleshin me tAi??, raporton …

Artikulli i plotë »

LAJM I FUNDIT / Tronditet Familja: Pas kontrollit tAi?? banesAi??s, Saimir Tahirit i ai??i??

Saimir Tahiri dhe lidhja e tij me bandAi??n e trafikantAi??ve Habilajve Ai??shtAi?? kthyer nAi?? temAi??n e ditAi??s prej disa ditAi??sh nAi?? fakt. Jo mAi?? larg se sot Prokuroria e Krimeve tAi?? RAi??nda ka kAi??rkuar nga Kuvendi i ShqipAi??risAi?? heqjen e imunitetit tAi?? deputetit nAi?? fjalAi?? dhe gjithashtu kAi??rkon nga Komisioni …

Artikulli i plotë »

Tronditet Familja: Pas kontrollit tAi?? banesAi??s, Saimir Tahirit i bllokojnAi?? edhe pasaportAi??n

Saimir Tahiri dhe lidhja e tij me bandAi??n e trafikantAi??ve Habilajve Ai??shtAi?? kthyer nAi?? temAi??n e ditAi??s prej disa ditAi??sh nAi?? fakt. Jo mAi?? larg se sot Prokuroria e Krimeve tAi?? RAi??nda ka kAi??rkuar nga Kuvendi i ShqipAi??risAi?? heqjen e imunitetit tAi?? deputetit nAi?? fjalAi?? dhe gjithashtu kAi??rkon nga Komisioni …

Artikulli i plotë »

Tronditet Familja: Pas kontrollit tAi?? banesAi??s, Saimir Tahirit i bllokojnAi?? edhe pasaportAi??n

Saimir Tahiri dhe lidhja e tij me bandAi??n e trafikantAi??ve Habilajve Ai??shtAi?? kthyer nAi?? temAi??n e ditAi??s prej disa ditAi??sh nAi?? fakt. Jo mAi?? larg se sot Prokuroria e Krimeve tAi?? RAi??nda ka kAi??rkuar nga Kuvendi i ShqipAi??risAi?? heqjen e imunitetit tAi?? deputetit nAi?? fjalAi?? dhe gjithashtu kAi??rkon nga Komisioni …

Artikulli i plotë »

Para 17 vitesh kishte mbyllur lekAi?? nAi?? bankAi??, i moshuari tronditet kur shkon tai??i??i tAi??rheqAi??

I pazakontAi?? mund tAi?? quhet rasti i njAi?? 75-vjeAi??ari, i cili para 17 vitesh kishte mbyllur lekAi?? nAi?? njAi?? llogari bankare. NAi?? kAi??to moshAi??, ai kishte vendosur qAi?? tAi?? tAi??rhiqte kursimet, por mbeti pa fjalAi??. 75-vjeAi??ari me inicialet Sh.I, kishte derdhur nAi?? llogari njAi?? shumAi?? ta caktuar parash, qAi?? nAi?? …

Artikulli i plotë »

LAJM I FUNDIT / Tronditet Shqiperia aksidentohet Vali Corleone me 290KM/h gjendja e tij eshte …

Para disa orAi??sh Ai??shtAi?? aksidentuar Vali Corleone por gjendja e tij momentale Ai??shtAi?? e mirAi?? dhe nuk ka marrAi?? asnjAi?? lAi??ndim. Ai pAi??r lajmi.net tregon se nAi?? veturAi?? nuk ishte i vetAi??m por me njAi?? femAi??r ndAi??rsa si pasojAi?? e shpejtAi??sisAi?? sAi?? madhe nuk e ka vAi??rejtur akullin qAi?? Ai??shtAi?? …

Artikulli i plotë »

E fundit tronditet Shqiperia / Sapo ndodhi, aksident i rA�ndA�, vdes Meta

NjA� punonjA�s i policisA� sA� KorA�A�s ka humbur jetA�n pas humbjen sA� kontrollit tA� mjetit ku udhA�tonte sA� bashku me kolegA�. Nga tA� dhA�nat e policisA� sA� KorA�A�s, mA�sohet se mjeti tip a�?Mitsubishia�? me targa tA� policisA� ka dalA� nga rruga nA� afA�rsi tA� fshatit Fitore. Si shkak paraprak i …

Artikulli i plotë »
error: