Arkivat e etiketimeve vetem

Si ta rrisim organin gjenital 5 cm vetA�m pA�r 3 ditA� a��

PA�rshA�ndetje tA� gjithA�ve kudoqofshi dhe me kA�doqofshia�� Dy janA� gjA�rat pA�r tA� cilat meshkujt nuk tregohen asnjA�herA� tA� sinqertA�: tA� ardhurat vjetore dhe pA�rmasat reale tA� organit gjenital. Nuk janA� tA� paktA� nA� numA�r ata qA� i nA�nshtrohen matjeve tA� pA�rditshme, me shpresA�n se mos vA�rejnA� ndonjA� ndryshim nA� madhA�si, …

Artikulli i plotë »

VetA�m 2% e njerA�zve e kuptojn se kush A�shtA� kjo nA� Foto

Me flokA� ngjyrA� kafe dhe kA�mishA� rozA�, A�shtA� ulur nA� mes tA� shoqA�risA�, pA�r tA� bA�rA� fotografinA� e fundvitit Duket si vajzA� e zakonshme, por jo rastA�sisht A�shtA� nA� qendA�r, sikur ta dinte se kur tA� ritet do tA� jetA� nA� qendA�r tA� vA�mendjes me forma bombastike trupore. Kjo A�shtA� …

Artikulli i plotë »

NA� rast infarkti, keni vetA�m 10 sekonda pA�r tA� shpA�tuar veten (VIDEO)

TA� gjithA� e dimA� qA� ataku nA� zemA�r nuk mund tA� parashikohet, megjithatA� ka disa kA�shilla tA� dobishme tA� cilat mund tju shpA�tojnA� jetA�n, nA�se e gjeni veten pA�rballA� njA� situate tA� tillA�. ShpresojmA�, qA� mos ta��ju duhet ta zbatoni kurrA� kA�tA� kA�shillA�, por A�shtA� mirA� tA� dini se mund …

Artikulli i plotë »

Si ta rrisim organin gjenital 5 cm vetA�m pA�r 3 ditA� a��

pariet price PA�rshA�ndetje tA� gjithA�ve kudoqofshi dhe me kA�doqofshia�� Dy janA� gjA�rat pA�r tA� cilat meshkujt nuk tregohen asnjA�herA� tA� sinqertA�: tA� ardhurat vjetore dhe pA�rmasat reale tA� organit gjenital. Nuk janA� tA� paktA� nA� numA�r ata qA� i nA�nshtrohen matjeve tA� pA�rditshme, me shpresA�n se mos vA�rejnA� ndonjA� ndryshim …

Artikulli i plotë »
error: