Arkivat e etiketimeve vetem

Hajde vetem 200 KOSOVAR mund te punsohet shteti i kerkon 200 puntor paga 407 EURO..! (DOKUMENT)

Ministri e DiasporA�s po kA�rkon ta��i punA�sojA� 200 punA�torA� sezonalA� qA� do tA� me projektin pA�r Hartimin dhe PA�rditA�simin e Regjistrit tA� DiasporA�s dhe MA�rgatA�s. Paga do tA� jetA� 407 euro nA� muaj. Ky A�shtA� njoftimi i MinistrisA�. Republika e KosovA�s Republika Kosova – Republic of Kosovo Qeveria – Vlada …

Artikulli i plotë »
error: