Arkivat e etiketimeve vetem

VizA� pune nA� Gjermani, vetA�m njA� kusht duhet tA� plotA�soni pA�r tA� ikur

NA� tetA� muajt e parA� tA� vitit 2017, numri i vizave tA� punA�s nA� Gjermani pA�r shqiptarA�t, boshnjakA�t dhe tA� tjerA� nga Ballkani A�shtA� rritur me 70 pA�r qind. Si pasojA�, a�?Die Welta�? i kushton dy artikuj temA�s sA� punA�simit tA� tA� huajve nA� Gjermani. a�?NjA� punA� nA� Gjermani, shumA� …

Artikulli i plotë »

a�?Ju kemi paralajmA�ruar se nuk do tA� pA�rfundojA� vetA�m me pavarA�sinA� e KosovA�sa��

Ministri i JashtA�m serb, Ivica DaA�iq, tha sot se Kosova nuk mund tA� jetA� rast i ndarA� dhe specifik, siA� e kanA� vlerA�suar dje zyrtarA�t e Komisionit Evropian, tA� cilA�t thanA� se Kosova dhe Katalonja nuk mund tA� krahasohen. a�?Ky A�shtA� veprim i njA�anshA�m i KatalonjA�s, siA� ka qenA� veprim …

Artikulli i plotë »

Kjo A�shtA� ajo qA� ndodh me trupin tuaj nA�se pini vetA�m ujA� pA�r 30 ditA�

Kjo A�shtA� ajo qA� ndodh me trupin tuaj nA�se pini vetA�m ujA� pA�r 30 ditA� Uji A�shtA� njA� nga elementet jetik dhe shumA� i rA�ndA�sishA�m pA�r tA� gjithA�. NA�se do tA� pinit vetA�m ujA� pA�r njA� muaj rrjesht do tA� dallonit vetitA� e mahnitshme tA� kA�tij elementi tA� thjeshtA� dhe …

Artikulli i plotë »

A e dini se kush A�shtA� dA�shmitari i vetA�m nA� rastin e vrasjes sA� Aulon Zekes

MesditA�n e sA� shtunA�s sA� 16 shtatorit, 16-vjeA�ari Aulon Zeka, u gjet i vrarA� nA� afA�rsi tA� shkollA�s a�?Modela�?, nA� PrishtinA�. TA� nesA�rmen, Policia arrestoi dy tA� mitur, qA� dyshohen pA�r vrasjen e rA�ndA�. MegjithatA�, arma mA� tA� cilA�n u krye krimi ndaj tA� riut ka dy javA� qA� ende …

Artikulli i plotë »

Kjo A�shtA� ajo qA� ndodh me trupin tuaj nA�se pini vetA�m ujA� pA�r 30 ditA�

Kjo A�shtA� ajo qA� ndodh me trupin tuaj nA�se pini vetA�m ujA� pA�r 30 ditA� Uji A�shtA� njA� nga elementet jetik dhe shumA� i rA�ndA�sishA�m pA�r tA� gjithA�. NA�se do tA� pinit vetA�m ujA� pA�r njA� muaj rrjesht do tA� dallonit vetitA� e mahnitshme tA� kA�tij elementi tA� thjeshtA� dhe …

Artikulli i plotë »

Ndryshime ekstreme/ Jo vetA�m shoferA�t, tashmA� ndA�shkohen dhe kalimtarA�t

NA� vijim tA� punA�s pA�r rritjen e parametrave tA� sigurisA� rrugore, Policia Rrugore e TiranA�s bA�n me dije se ka intensifikuar punA�n, pA�r parandalimin dhe ndA�shkimin e shkelA�sve tA� rregullave tA� qarkullimit rrugor, kryesisht atyre qA� qarkullojnA� me shpejtA�si tej normave tA� lejuara, parakalimet dhe manovrimet e gabuara nA� rrugA�, …

Artikulli i plotë »

VetA�m njA� gjysmA� limoni dhe njA� lugA� sodA� e bukA�s, bA�n mrekulli nA� shA�ndetin tonA�

A e keni ditur pA�rfitimin qA� sjell konsumi i limonit me sodA� tA� bukA�s? Mendohet se kombinimi i tA� dyjave A�shtA� shumA� efektiv pA�r tA� ulur qelizat e kancerit dhe qA� ta��i zhdukA� ato. Pra, sot ne do ta��ju tregojmA� se si mund tA� pA�rfitoni nga kombinimi i kA�tyre dy …

Artikulli i plotë »
error: