TAi?? gjithAi?? e njohim si Big Mama, por nuk e paskemi ditur historinAi?? e trishtAi?? pas kAi??tij emri

Mbipesha jo vetAi??m qAi?? nuk e penalizoi Big MamAi??n, por pAi??rkundrazi, e bAi??ri edhe mAi?? interesante nAi?? sytAi?? e publikut.Ky i fundit, madje, e pranoi qAi?? nAi?? fillim ashtu siAi?? ishte, ndaj edhe suksesin, sot, ajo ua dedikon tAi?? gjithAi?? atyre qAi?? e kanAi?? pAi??rkrahur nAi?? Ai??do kohAi??, pavarAi??sisht me disa kile mAi?? pak apo mAi?? shumAi??.
E ftuar kAi??tAi?? pasdite nAi?? ai???Rudinaai???, Big Mama rrAi??feu edhe historinAi?? qAi?? e lidh gjithmonAi?? me emrin e saj.Ajo tha se ishte ende shumAi?? e re, vetAi??m 17-vjeAi??are, kur njAi??ri prej miqve tAi?? saj mAi?? tAi?? mirAi??, i ndarAi?? nga jeta tragjikisht, i kishte ngjitur kAi??tAi?? emAi??r: ai???Big Mama ma ka lAi??nAi?? ai??i??

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: