Thursday , 13 December 2018

TAi?? gjithAi?? e pAi??rqeshnin qAi?? jetonte nAi?? garazhAi??, por ja Ai??farAi?? kishte brendaai??i??

Whitney Leigh Morris, kreatorja nga Los Angeles, e kishte dizajnuar vet garazhAi??n e saj me qAi??, siAi?? shprehet ajo, nAi?? ditAi??t e sotme Ai??shtAi?? bAi??rAi?? e vAi??shtirAi?? tAi?? gjesh ndonjAi?? banesAi?? ose shtAi??pi tAi?? mirAi?? me Ai??mim tAi?? volitshAi??m, transmeton Kosovarja.
Ajo kishte thAi??nAi?? se ai???edhe gjAi??rat mAi?? tAi?? thjeshta hyjnAi?? nAi?? punAi?? kur je kreativai???ai??i??Shiko videon e plote duke klikuar me poshte ne reklam:

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: