TAi?? shtAi??na me armAi?? zjarri nAi?? Dukagjin tAi?? KosovAi??s, njAi?? person raportohet se Ai??shtAi??ai??i??

How much liquid benadryl can i give my 3 year old cost of xenical in ireland
Para disa minutave ka ndodhur njAi?? gjuajtje me armAi?? zjarri nAi?? rrugAi??n ai???Ismajl Qemajliai??? nAi?? GjakovAi??, me kAi??tAi?? rast ka pAi??suar lAi??ndime trupore njAi?? person. NdAi??rsa i dyshuari ndodhet nAi?? arrati, lajmin pAi??r GazetAi??n Express e ka konfirmuar Lirije Podrimaj nga Policia nAi?? GjakovAi??.

Momentalisht policia Ai??shtAi?? nAi?? kAi??rkim tAi?? tAi?? dyshuarit, ndAi??rsa ende nuk dihen motivet qAi?? shkaktuan kAi??tAi?? incident.

ai???Ka ndodh njAi?? gjaujtje me armAi?? zjarri nAi?? rrugAi??n ,, Ismajl Qemajliai??? nAi?? GjakovAi??. Viktima ka lAi??ndime tAi?? lehta trupore sipas raportit mjeksor, i dyshuari pAi??r momentin Ai??shtAi?? nAi?? arrati, Policia Ai??shtAi?? nAi?? kAi??rkim tAi?? tijai???, tha Podrimaj nAi?? pAi??rgjigjjen dhAi??nAi?? GazetAi??s Express.

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: