Testi i urinAi??s tregon se sa vite do tAi?? rroni! Ja si ta bAi??ni provAi?? nAi?? shtAi??pi

Duke pAi??rcaktuar ai???moshAi??n e brendshmeai??i?? tAi?? njerAi??zv, mund tAi?? jetAi?? e mundur qAi?? tAi?? vlerAi??sohet rreziku nga vuajtja prej sAi??mundjeve tAi?? lidhura me moshAi??n, madje edhe tAi?? vdekjes sAi?? parakohshme sipas studiuesve.

Teknika efikase e analizAi??s sAi?? urinAi??s, e pAi??rdorur nga shkencAi??tarAi??t, e cila ka vlerAi??suar mostrat deri nAi?? 10 individAi?? nAi?? njAi?? orAi??, mund tAi?? jetAi?? e dobishme nAi?? studimet e ardhshme qAi?? hetojnAi?? lidhjen ndAi??rmjet 8-oxoGsn dhe plakjes biologjike, shtojnAi?? ata, raporton Daily Mail. Shtypeni linkun e reklajmimit me poshte dhe shikoni mundesin se ti ta beni testin..

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: