Tronditet Shqiperia, arrestohet Lulzim Basha ka edhe te Plagosur …

TIRANA ZYRTARE NAi?? KAOS/ARRESTOHET LIDERI I OPOZITAi??S LULZIM BASHA!/QINDRA MIJAi??RA QYTETARAi?? PAi??RPLASEN ME FORCA TAi?? SHUMTA POLICIE PAi??R TAi?? PARANDALUAR ARRESTIMIN E BASHAi??S.
Pse Basha nuk mund tAi?? jetAi?? opozitar si Albin Kurti / Sikur nesAi??r krye lajmi i ditAi??s tAi?? ishte: Tirana zyrtare nAi?? kasos! Arrestohet lideri i opozitAi??s, Lulzim Basha!/Qindra mijAi??ra qytetarAi?? nAi?? mes tyre dhe deputetAi??, pAi??rplasen me forca tAi?? shumta policie pAi??r tAi?? parandaluar arrestimin e Lulzim BashAi??s. Sigurisht qAi?? ky lajm do tAi?? bAi??nte xhiron e botAi??s, qAi?? ShqipAi??ria anAi??tare e NATO-s, aspirante pAi??r tai??i??u anAi??tarAi??suar nAi?? Bashkimin Eurpian, arreston liderin e opozitAi??s qAi?? kryesori dhe organizoi revolta popullore kundra qeverisAi?? sAi?? ai???narko trafikut dhe krimit tAi?? organizuarai???, qAi?? ai vetAi?? i akuzoi pAi??r 90 ditAi?? qAi??ndrimi nAi?? ai???Ai??adrAi??n e LirisAi??ai???. Lulzim Basha, Albin Kurti i ShqipAi??risAi??! Mos e humbisni shiko videon duke shtypur reklamen me poshte

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: