Tronditet Shqiperia seks me tAi?? bijAi??n 13-vjeAi??are: VajzAi??n e doja (Video)

Vangjel Selimi Ai??shtAi?? 21-vjeAi??ari i cili u vu nAi?? prangat e policisAi?? sAi?? SarandAi??s pasi u kallAi??zua pAi??r veprAi??n penale ai???marrAi??dhAi??nie seksuale me tAi?? miturai???.Kjo vepAi??r penale dAi??nohet me 7 vite heqje lirie dhe kallAi??zimi erdhi pikAi??risht nga nAi??na e vajzAi??s.21-vjeAi??ari Ai??shtAi?? pjesAi??tar i komunitetit rom, banon nAi?? fshatin Ai??ukAi??, SarandAi?? dhe prej disa muajsh jetonte nAi?? njAi?? shtAi??pi me vajzAi??n e mitur me iniciale T.Q 13 vjeAi?? dhe nAi??nAi??n e saj me iniciale O.G.Dje djali ka kryer marrAi??dhAi??nie seksuale meai??i??.Klikoni ne reklam dhe pas 5 sekondave ju hapet Lajmi i plote dhe detajet

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: