Turbullohet interneti nga fotot e pazakonta, duhet t’i shikoni dy herAi?? pAi??r t’i kuptuar


KAi??to foto po bAi??jnAi?? xhiron e internetit dhe kanAi?? Ai??oroditur tAi?? gjithAi?? pAi??rdoruesit e rrjeteve sociale.
Ajo qAi?? e shihni nAi?? pamje tAi?? parAi?? do t’ju duken si njAi?? iluzion i pabesueshAi??m dhe kAi??shtu do jetAi?? nevoja t’i hidhni njAi?? sy tAi?? dytAi??.

Fotot janAi?? me tAi?? vAi??rtetAi?? argAi??tuese, e nAi?? qoftAi?? se i kuptoni me njAi?? tAi?? parAi?? atAi??herAi?? shikimi juaj Ai??shtAi?? me tAi?? vAi??rtetAi?? i mprehtAi??.

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: