U pAi??rdhunua nga ish lojtari i Milanit, flet vajza shqiptare: Ja Ai??farAi?? ndodhi atAi?? natAi??

Robinjo u dAi??nua ditAi??n e premte, me 9 vite burg nga gjykata e shkallAi??s sAi?? parAi?? italiane, pAi??r pAi??rdhunim nAi?? grup ndaj njAi?? vajze shqiptare. Ngjarja kishte ndodhur nAi?? 22 janar tAi?? 2013-Ai??s, nAi?? njAi?? diskotekAi?? tAi?? Milanos, dhe ish-sulmuesi i Milanit gjendej bashkAi?? me pesAi?? brazilianAi?? tAi?? tjerAi??.

Mediat italiane, thonAi?? se nAi?? deklaratAi??n e saj, vajza ka treguar se nuk ka qenAi?? e vetAi??dijshme nAi?? atAi?? moment, dhe mAi?? pas ka humbur plotAi??sisht ndjenjat. Shqiptarja thotAi?? se grupi e ka detyruar tAi?? kryejAi?? disa herAi?? marrAi??dhAi??nie seksuale me frocAi??, nAi?? njAi?? garderobAi??, ku dhe kanAi?? abuzuar me tAi??.

ai???Kam shkuar nAi?? klub me dy miq tAi?? tjerAi??. Ata janAi?? larguar kur agresorAi??t mAi?? dehAi??n dhe mAi?? pas unAi?? kam humbur ndjenjatai??? ai??i?? deklaron vajza shqiptare, e cila nAi?? atAi?? kohAi?? ishte 22 vjeAi??. Pala mbrojtAi??se e sulmuesit brazilian, gjithsesi, i ka hedhur poshtAi?? kAi??to akuza, dhe ka deklaruar se do ta Ai??ojAi?? Ai??Ai??shtjen nAi?? apel.

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: