Vajza nga DurrAi??si nxjerr nAi?? shitje virgjAi??rinAi??, shikoni Ai??farAi?? Ai??mimi tAi?? volitshAi??m jepai??i??

Shitja e virgjAi??risAi?? Ai??shtAi?? Ai??Ai??shtje pikAi??pamjesh, por qAi?? duhet thAi??nAi?? se Ai??shtAi?? kthyer nAi?? trend ose nga nevoja ose nga dAi??shira pAi??r famAi??.
Deri mAi?? tani kemi parAi?? raste vetAi??m nga jashtAi?? kufijve shqiptarAi??, por ja qAi?? paska edhe nAi?? ShqipAi??ri vajza qAi?? shesin virgjAi??rinAi??ai??i??dhe shumAi?? shtrenjtAi?? madje.
Ai??shtAi?? vajza e njohur pAi??r publikun Anna Geti, e cila ka publikuar njAi?? status nAi?? profilin e saj tAi?? Facebook ku ofron shitjen e njAi?? virgjAi??rie, jo tAi?? sajAi??n kuptohet, pAi??rai??i??Anna Geti shkruan nAi?? rrjetin social:
shtype rekklamm e meposhtme dhe prit 5 sekonda per te pare Ai??mimin e sajai??i??

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: